Lejonkulan

Familjen Henriksson Johnssons framsteg och snedsteg

måndag 14 september 2009

Mycket på en fredag

I fredags var det fullt schema hela dagen.
Först skulle vi till Puk och Vilgot på lunchen. Men dom blev sjuka och hastigt blev lunchplanerna ändrade till Fredriksdals cafe tillsammans med Ulrika, Morris, Ann och Olle.

Det var ett tag sedan småttingarna träffades och dom hade nog saknat varandra. Även om Olle och Idun blev lite blyga när kameran kom fram. Då låtsades dom som om dom mest struntade i varandra.


Så var det inte när kameran var undanstoppad.


Morris käkade mest russin och tränade rösten för en framtida karriär som operasångare :)

Efter lunchen somnade Idun i vagnen och vaknade inte förrän vi satt på båten mot Danmark. Vi åkte till Köpenhamn för att träffa och peppa Malin och Linda lite inför deras kvällsktivitet Friday night skate.

Peppningen bestod mest i att käka en stor hamburgare med pommes på nån trevlig uteservering. Pommes är tydligen bra skatedrivmedel.


Idun försökte också äta men Linda försökte sno även hennes mat. Linda behöver tydligen massor av energi för att köra inlines :)

När Malin och Linda dragit iväg mot starten gick Idun och jag en lugn promenad längs Ströget tillbaka till stationen och tog tåg och båt hem igen.

För Malin gick det bra. Hon och Linda hängde med hela kvällens skating och hann ta sig en välförtjänt öl innan dom åkte hemåt sent på natten.

Inga kommentarer: