Lejonkulan

Familjen Henriksson Johnssons framsteg och snedsteg

måndag 4 februari 2008

Vi ska bara... och det är jättekul

Vi har börjat utvärdera restaurangutbudet i vårt nya kvarter. Pizzeria Adria blev det denna gång och det smakade jättebra på golvet i vardagsrummet. Det finns ett par pizzerior till på gångavstånd, samt ICA, kondis och tipsbod på krypavstånd.
Efter maten skulle Magnus BARA plocka bort några pluggar och spackla igen hålen... Det slutade med flera stora och djupa hål i putsen i källaren. Så nu får Magnus ju tillfälle att lära sig putsa också. Det är kul att lära sig nya saker... Putsresultatet kommer så småningom.

Efter Magnus (demoleringsarbete) i källaren så övergick vi till att fräsha upp köket. Och jag har hört att förarbetet är viktigast när man ska måla. Så vis av erfarenheten med putsen, blev Malin genast chef för maskering och förarbete.

En roller verkar vara ett verktyg som även Magnus behärskar, åtminstonde när allt i rummet som inte ska få färg är noga inplastat.

Våren har kommit till vår trädgård redan i februari. Vi har massor av snödroppar i gräsmattan.

4 kommentarer:

eriksjos sa...

Gratulerar till huset! Hoppas det inte tar alltför mycket tid från paddlandet bara.

Tipsbod är ju kanon. Bara att lämna in en kupong och sen hämta ut en rejäl slant efter nån vecka eller vad det nu tar. Så kan ni ju lösa lånet :D

eriksjos sa...

Glömde förresten: vi vill se mer bilder!

Magnus sa...

Tack tack. Det är jättekul att det äntligen är vårt. Det kommer att ta all tid under februari med flytt och att komma i någerlunda ordning. Men det börjar rycka i paddelarmarna så jag kommer säkert snart att komma ut på någon sväng och damma av kajaken.

I tipsboden får vi nog gå över till tyngre spel. Trisslotterna hittills har inte gjort någon större skillnad :)

Ja bilder kommer. Just nu lever vi utan internetuppkopling. Så det får bli bilder och meddelanden från telefonen eller korta meddelanden som nu från jobbet.

Hoppas Telia kan snabba på och koppla in oss i veckan.

Anette, Whiskey & Cider sa...

Så ni har börjat pyssla nu! Vad roligt! Ska följa med här hur det går med ert renoverande.
Snödroppar redan? Här uppe är det isgata på de flesta ställena, men inte så mycket snö tyvärr!
Tack för kortet från Thailand!