Lejonkulan

Familjen Henriksson Johnssons framsteg och snedsteg

tisdag 17 mars 2009

Påhälsning

Något som är kul med att få barn är alla besök man får! Under vintern/våren har flera av våra vänner och familjemedlemmar, som man vanligtvis träffar alldeles för sällan, kommit på besök.



















Först ut efter var Anette från Karlstad - som denna gång kom utan sina älskade hundar. Hon led av abstinens hela tiden - men med Idun i famnen blev det tillfälligt lite bättre.















En söndag i februari kom mina fd kollegor från Öresundskraft på fika. Ingela hade med sig lilla Oliva, 1 år. Småtjejerna stal naturligtvis all uppmärksamhet så det knappt blev tid för det vanliga skvallret... men när Charlotte lyckades få Idun att acceptera napp för en liten stund, gick det bättre. Sen när Charlotte hade gått åkte nappen ut igen. Kan man hyra dig per timme, Charlotte?



















Lisa och Thomas insåg snabbt att det är "a walk in the park" att snuva trötta småbarnsföräldrar på det sista av barnbidraget i ett parti poker. Jag och Magnus har inte mycket att inkassera i vanliga fall. Men med en arg bebis på armen efter tolv på natten är det med bravur man över huvudet taget orkar hålla sig upprätt vid spelbordet. "Thomas-all-in" tog föga överraskande hem potten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj! Och grattis på födelsedagen! Hoppas allt är väl med er alla! Kram från karlstad